PRISER VISAS INKL. MOMS
PRISER VISAS EXKL. MOMS

NYA HÖRSELSKYDD!

Guardio Vanguard är äntligen här! En av marknadens mest innovativa och moderna lösningar framtagen för att skydda din hörsel och öka din effektivitet! Flera års forskning och studier har tagit oss till en produkt som vi är riktigt stolta över!   Läs mer om hur vi kombinerat det senaste inom trådlös teknologi, kommunikation och användarvänlighet till en unik produkt som lever upp till våra kunders högt ställda krav.

Produktfunktioner

Trådlös teknik

Upplev styrkan i trådlös teknik! Vi använder det främsta inom trådlöst ljud och samarbetar med ledande Qualcomm.

Aktiv - & passiv brusreducering

Vi kompromissar inte på kvalitén! Därför erbjuder våra produkter både aktiv och passiv brusreducering.

Ljud i CD-kvalitet

Trådlöst ljud utan kompromisser! Våra hörselskydd har stöd för aptX™ som återger ett trådlöst av högsta kvalitet.

Mikrofon med brusreducering

Vår mikronfon använder sig av CVC 6.0 echo och brusreducering för en stark och tydlig ljudöverföring av ditt tal.

Guardio – implementerar innovativ teknikutveckling för den industriella hörselskyddsmarknaden med tekniska lösningar från konsumentmarknaden.

Våra produkter

Vi har gjort det enkelt för dig att välja. Enda valet du behöver ta ställning till är om du har behov av inbyggd komradio eller inte. Alla andra funktioner som medhörning, aktiv brusreducering, Bluetooth, app kontroll med mera finns som standard i båda versionerna av våra hörselskydd. Enkelt och smidigt!

 • ComGuard

  Bluetooth hörselskydd med inbyggd intercom med VOX

  7,494 krink moms
 • VanGuard

  Brusreducering med Bluetooth

  4,494 krink moms
  Köp nu

Vi fick förtroendet att få vara delaktiga i arbetet att ta fram Guardios hörlurar och vi är oerhört nöjda med slutprodukten som presenterades. Man har varit väldigt lyhörda över våra behov och önskemål som enligt oss resulterat i en produkt som är svårslagen. Det flexibla hjälmfästet som gör att samma kåpa kan användas med både hjälm och hjässbygel är en klar favorit.

David Holmflod

VD, Daveholm Bygg AB

Våra maskinister har fått testa Guardios produkter och vi kan se en klart förbättrad effektivitet bland våra maskinister som lättare kan kommunicera med sina medarbetare. Att ha inbyggd intercom betalar snabbt av sig tack vare det effektiva samarbetet. Den aktiva brusreduceringen var en positiv överraskning som verkligen uppskattades av våra maskinister.

Robert Österdahl

Operativ ledare, Konkret Schakt AB

Vem är du?

Klicka in på det som passar bäst in på dig så får du relevant och matnyttig information anpassad för dig.

Vill du komma i kontakt med oss?

Uppge dina uppgifter och vad ärendet avser så ringer vi upp dig så snart som möjligt. Oftast redan inom en timma under kontorstider!