PRISER VISAS INKL. MOMS
PRISER VISAS EXKL. MOMS

Våra agila

Arbetsprocesser

Våra utvecklingsprocesser kan väldigt kort beskrivas i att man utvecklar en produkt utifrån kravställarens (användarens) perspektiv med snabb återkoppling och täta iterationer. De funktioner som är viktigast gör vi först och allt som utvecklas görs utifrån användarens prioritetslista.

När vi påbörjar arbetet har vi inte en klar pecifikation över vad produkten ska innehålla. Vi har självklart en vision och en bild på var vi tror vi vill uppnå men det är under utvecklingsarbetet som slutprodukten formas.  Genom många och täta iterationer kan kraven justeras och prioriteringarna förändras till skillnad från klassisk utveckling där man först skriver en specifikation och sedan utvärderas produkten efter att den tillverkats.  Vårt agila arbetssätt ger oss möjligheterna att snabbt kunna rätta till produkten innan det blir för kostsamt och komplicerat.  Efter varje liten delleverans av produkten sker en demonstration och vi kan då bestämma om vi vill ändra på något eller fortsätta vidare med nästa funktion.

Vårt designteam i jobbar mycket tätt ihop med vår moderna fabrik. För att säkerställa att produkten håller högsta möjliga kvalitet har vi knutit till oss mycket erfarna ingenjörer och producenter som alltid jobbar enligt våra tre ledord: kvalitét, effektivitet och lyhördhet. Allt vi gör ska hålla hög kvalitet. Vi ska alltid jobba för att göra våra processer effektiva och vi ska alltid vara lyhörda och anpassa oss efter våra kunders krav och önskemål!

Våra servicetekniker runt om i landet har utbildats på plats av våra ingenjörer för att säkerställa att vår servicefunktion håller samma höga klass som vår produktion. Genom att ha lokala servicestationer håller vi nere ledtiderna och vi kan ge dig en snabbare service utan massa krångel. Så långt det går ska alla servicedelar alltid finnas i lager så att du ska slippa onödigt väntande.