PRISER VISAS INKL. MOMS
PRISER VISAS EXKL. MOMS

Varför välja Guardios produkter?

Guardio erbjuder personskyddsprodukter speciellt framtagna för bygg-, industri- och entreprenadbranschen av högsta kvalitet i kombination med en förstklassig och snabb service. Tillsammans med våra fabriker har vi mer än 15 års erfarenhet av produktion och utveckling av trådlösa hörlurar som ligger i framkant inom sitt segment. Våra produkter har tagits fram i ett mycket tätt samarbete med en rad nordiska bygg- och industriarbetare för att säkerställa att vår produkt når upp till de högt ställda krav som ställs på skyddsutrustning samt våra kunders förväntningar sett till användarbarhet och innovation.

Guardio står för kvalitet, leveranssäkerhet och har ett gott renommé. Med en ledande teknik och ett globalt konkurrensmässigt erbjudande vill vi fortsätta att utvecklas med våra kunder i framtiden.

Experter på trådlös kommunikation

Tillsammans med våra partners har vi över 15 års erfarenhet av Bluetooth

Ljud i toppklass

Vi är specialiserade på trådlöst ljud och kan tillsammans med patenterade lösningar erbjuda ett riktigt bra ljud i våra hörselskydd

Innoverande

Våra forskningsteam i Europa och USA siktar alltid på att erbjuda det senaste och bästa inom området.

Kundsupport i fokus

Vi satsar alltid på att leverera utmärkt servicekvalitet till dig och dina kunder.

Vår mission


Att förse våra kunder med säkra, enkla och effektiva skyddsprodukter.

Vi har valt att specialisera oss på det vi kan bäst. Vi har lång erfarenhet av konstruktion, design och av högkvalitativa hörlurar. Genom åren har vi även samlat på oss en stor kunskap inom trådlös ljudteknik och har därför valt att kombinera dessa två kunskaper för att ta fram vad vi tycker är en av de absolut bästa produkterna  på marknaden just nu. Blåtand är enligt många experter framtiden inom trådlös kommunikation och ljudöverföring. Här har vi en enorm fördel mot våra konkurrenter då vi varit med redan från början. Våra samarbetspartners har över 15 års erfarenhet av tillverkning av Bluetoothprodukter och har vunnit ett stort antal internationella priser för sin innovation och design. Just kunskapen och erfarenheten av att bygga och integrera Bluetooth i vardagsprodukter ser vi som en av våra absoluta styrkor.

Läs mer om vårt arbetssätt och metodik här. 

”Riktigt bra hörlurar men…

…jag jobbar inom bygg och måste ha hörselskydd”

2015 befann sig vår grundare Nawar Toma på Skandinaviens största träningsmässa för att marknadsföra sina nya träningshörlurar som precis hade lanserats. Responsen var oehört positiv och de nya trådlösa hörlurarna fick en flygande start men när mässan skulle summeras var det uttalandet ovan det som riktigt fastnade på näthinnan. Det var här som embryot till Guardio skapades och nyfikenheten kring att utforska en helt ny marknad började gro.

Det tog inte lång tid att inse att innovationen och tekniken stått still på många sätt inom segmentet för hörselskydd. Marknaden dominerades av en stor aktör som förvisso hade en bra produkt men konsumentmarknaden utvecklades i en takt som fick de industriella produkterna att framstå som dinosaurier. Med den erfarenhet och kunskap man samlat på sig genom att ta fram nya innovativa hörlurar för konsumentmarknaden såg Nawar nu möjligheten till att innovera och revolutionera marknaden genom att ta de mest populära och innovativa lösningarna från konsumentmarknaden och integrera dessa i ett hörselskydd som använder sig av komponenter och lösningar från de ledande aktörerna inom respektive område.

Ett engagerat och målmedvetet team skapades som hade som mål att först förstå vad användarna tyckte om de produkter som fanns på marknanden, vad som var bra, vad som var mindre bra och vad man saknade. Flera hundra intervjuer ledde till slut till en vision om hur nästa generations hörselskydd ska vara – något som vi nu jobbat hårt med för att förverkliga.

Kontakta vår ledning

Välkommen att ta kontakt med oss om du har några funderingar

Du är välkommen att kontakta vår ledning om du har några funderingar. Vi finns här behjälpliga för dig och tar gärna emot era synpunkter och idéer.

Nawar Toma

VD & Grundare

toma(a)guardiosafety.com
+46 737 456 023

Robert Lindberg

Marknads- & försäljningschef

robert(a)byggabilligt.com/demo
+46 769 47 1993

Jessica Toma

Kundservicechef

jessica(a)byggabilligt.com/demo
+46 8 771 39 37